Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Ingyenes cégkivonat helyett hiteles cégkivonat

1024 Ingyenes cégkivonat helyett hiteles cégkivonat

Vállalkozóként ön is gyakran szembesülhet azzal, hogy bizonyos céges ügyintézéshez (pl. hitelügyintézés, pályázatok, céges autó vásárlás) hiteles, aktuális és megbízható adatokat igazoló cégkivonat igénylésére van szüksége. Szerencsére ma már kényelmesen, online is intézheti ezt az ügyintézést, azonban nagyon fontos, hogy megbízható forrásból tegye ezt meg.

Amikor sürget az idő

A nyüzsgő vállalkozói hétköznapokon bizony gyakran keveredünk olyan helyzetbe, hogy egy-egy hivatalos ügyintézésre nincsenek napjaink, de akár még óráink sem. A naptárunk tele, pedig le kellene kérnünk a hivatalos cégkivonatunkat egy fontos pályázathoz.

Ma már nem kell szerencsére aggódnunk amiatt, hogy ezért személyesen kell ellátogatnunk a hivatalos intézetekhez, órákat kell sorban állnunk és csak utána tudjuk végre a kezünkben tartani ezt az értékes dokumentumot – a hiteles cégkivonatunkat.

Online. Kényelmesen. Megbízhatóan.

Sok önhöz hasonló cégvezető fejében fogalmazódott már meg a kérdés: „Biztonságos online cégkivonatot igényelni?”. Az aggodalom jogos, hiszen általában a cégünk és a saját magunk számára is kiemelten fontos ügyek intézéséhez szükséges a hiteles cégkivonat.

A válaszunk azonban megnyugtató: „IGEN! Az online cégkivonat igénylés megbízható és biztonságos, HA a megfelelő forrásból tesszük ezt.”

Ezért NE ingyenes oldalról töltse le cégkivonatát

Ma már számos megbízható, és sajnos majdnem ugyanennyi megbízhatatlan forrással találkozhat az online világban, amikor hiteles cégkivonatát szeretné online igényelni.

A cégkivonat igényléséért nem szükséges komoly pénzeket kifizetnie, ugyanakkor érdemes mérlegelnie az ingyenes és a fizetős megoldások között! Sajnos nagyon sok olyan ingyenes portál létezik ma már online cégkivonat igénylésre, melyek nem megbízhatóak. Miért?

Jobb esetben ezekről az oldalakról is megszerezheti cégkivonatát, viszont sajnos egyáltalán nem biztos, hogy azok aktuális és reális képet mutató adatokat tartalmaznak majd. Ennek az az oka, hogy számos ingyenes cégjegyzék igénylési oldal mögött már egy elavult rendszer, egy régi adatbázis áll. Így viszont sajnos hiába lesz a kezében a cégkivonata, azt a pályázatot elbírálók, vagy a bankintézetek sem fogják elfogadni ügyintézés során, mert a cégjegyzék nem naprakész, a dátum lehet több hónapos rajta, de majdnem biztos, hogy 30 napnál régebbi a cégjegyzék. Rosszabb esetben ráadásul az is előfordulhat, hogy online fizetés után egyáltalán nem kapja meg hiteles cégkivonatát.

Hiteles cégkivonat megbízható forrásból

A fent említett okokból, valamint azért, hogy biztosan elkerülje a csalódást, érdemes olyan hiteles és megbízható online forrást keresnie, ahol valóban e-hitelesített és aktuális adatokat mutató cégkivonatot tud lekérni. Mi éppen ebben segítünk önnek.

Mit ellenőrizzen azonnal?

Amint kézhez kapja az online forrásból igényelt hiteles cégkivonatát, két dolgot mindenképpen érdemes rajta ellenőriznie: aktuális, a jelenlegi helyzetet igazoló adatokat kaptunk-e, illetve, amennyiben szükséges, hiteles cégdokumentumot szereztünk-e be.

Hosszú távú, megbízható forrás cégkivonatához

Mi mindig azt javasoljuk partnereinknek és cégvezető ismerőseinknek, hogy ha megtalálták azt a megbízható forrást, ahonnan gyorsan, kényelmesen és valós adatokon alapuló, hitelesített cégjegyzéküket be tudják szerezni, akkor már nem érdemes új források után nézniük, hiszen újra csalódhatnak.

Érdemes tehát minden alkalommal ugyanabból a forrásból igényelnie hiteles cégkivonatát, hiszen így elkerülheti az idegeskedést, a plusz köröket és a kapkodást. Még akkor is, ha ez a forrás nem ingyenes.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha bármilyen kérdése merülne fel cégkivonatának online igénylésével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben vagy telefonon!